Handmade belgian jewelry
Katrien De Bisschop

Pers


Ik was op zoek naar een bekend gezicht om mijn juwelen te promoten. Toeval of niet, maar kort nadien ontmoette mijn schoonzus die steeds opvallende juwelen van me draagt, Sofie Engelen.
Deze juwelen vielen ook in de smaak bij Sofie Engelen en zo ontstond een match made in heaven.
Sofie Engelen begon haar carrière bij Studio Brussel waar ze studenten uit de nood hielp als ‘Jenny From The Blok’.
Een filmpje dat ze maakte samen met haar vriendin Wendy Huyghe belandde op het bureau van de TMF-bazen en zo werd Sofie als rosse voenk ook op tv gegooid en werd ze VJ.
Als TMF-VJ mocht ze al haar grote helden interviewen, zoals Foo Fighters, MGMT, The Killers en Kings Of Leon. Jarenlang was ze de leading lady van TMF.
Sofie heeft ondertussen ook de halve wereld rondgereisd voor verschillende televisieprogramma's en is telkens zwaar onder de indruk teruggekeerd.
Ondertussen werkt ze als als freelance presentatrice en redactrice en heeft ze onder andere als coach meegewerkt aan het programma ‘Carte Blanche’ op VRT en presenteert ze tal van (muziek)evenementen.
Ook heeft ze nauw samen gewerkt met Soulwax/2ManyDj's aan de soundtrack van de nieuwe film van Felix van Groeningen, Belgica.
Na 10 jaar is ze trouwens ook teruggekeerd naar haar eerste liefde, Studio Brussel waar ze onder andere de nachtengel van dienst is tijdens ‘Nightcall’.
En haar eigen programma 'On stage' presenteert met enkel opnames van live muziek van concerten en festivals.image-1
image-1
image-1

15 Oktober 2015 - E L L E

'Triangle', zo heet de nieuwste collectie van juweelontwerpster Katrien De Bisschop. Alle stukken bestaan uit geplooide driehoekige plaatjes, geinspireerd op de oosterse origamitechniek. De oorringen en kettingen komen uit in beperkte oplage en zijn stuk voor stuk handgemaakt in een Belgisch atelier.

6 December 2016 - Het Nieuwsblad

Bekend volk op opening van juwelenwinkel Katrien De Bisschop ! Er is niet naast te kijken in de galerij tussen de Hopmarkt en het gemeentehuis: de pop-upstore met in het groot de letters Katrien De Bisschop. Een eigen winkeltje is een nieuwe grote stap voor de juwelenontwerpster, die tussen het tappen in café Murphy’s door een verdieping hoger aan haar passie werkt.[Meer]

  • Lees volledig artikel hier
  • Oktober 2015 - Goed Gevoel

    De nieuwe juwelencollectie van Katrien De Bisschop is volledig opgebouwd uit driehoekjes. Of opgevouwd, want origami zorgde voor de inspiratie. Wij zijn fan!