Maak een afspraak

Je kan op 3 verschillende manieren een afspraak maken (Aangezien ik momenteel geen ruimte heb om klanten te ontvangen).

1. Een juwelenavond @ home!

Als gastvrouw nodig je 10 vriendinnen uit. Je zorgt voor een drankje en eventueel een hapje. Tijdens deze avond wordt er de Icons en de laatste nieuwe collectie voorgesteld. Deze kan je na een korte uitleg rustig passen. Als bedanking ontvang je als gastvrouw 5% (in waardebon) op het totaalbedrag van de verkoop! Ben jij de geschikte gastvrouw? Boek deze dan via afspraken. Reken hier 3 uur voor. (Enkel mogelijk tot een afstand van 60 km van Ronse.)

2. Afspraak @ home! (Enkel mogelijk voor verlovings- en trouwringen in goud)

Ben je op zoek naar een verlovingsring of trouwringen in goud? Ik kom graag tot bij jou (jullie) om alle mogelijkheden te bekijken en te bespreken. En natuurlijk indien mogelijk te passen. Enkel mogelijk tot een afstand van 60 km van Ronse. Boek je afspraak en reken hier 1 uurtje voor.

3. Videocall!

Wens je een personaliseerd juweel en wil je graag de verschillende mogelijkheden bespreken en bekijken? Maak dan een afspraak via videocall. Reken hier 1/2u tot 1u voor. 

Ik kies bewust voor handgemaakt, in kleine oplagen, waardoor elk stuk exclusiviteit en persoonlijkheid met zich meedraagt. Omdat alle juwelen handgemaakt zijn, is er een beperkte stock. Deze moeten vaak op bestelling gemaakt worden. Hou hierbij rekening met een levertijd van vier weken.

Indien je meer info wenst mail naar info@katrien-debisschop.be