Maatwerk

Katrien De Bisschop staat zelf in voor ontwerp en productie in eigen atelier. Alle ontwerpen zijn handgemaakt, in kleine oplagen, waardoor elk stuk exclusiviteit en persoonlijkheid met zich meedraagt. De juwelen van Katrien De Bisschop zijn te herkennen aan een meesterstempel (logo in tonvorm) en worden voorzien van een gehaltestempel.

Hou bij een bestelling rekening dat deze op maat gemaakt worden en er hierdoor een levertermijn is van 8 tot 10 weken bij verlovings- en trouwringen; 4 tot 6 weken bij juwelen uit de collecties.

Graag een bestaand ontwerp uit de collecties laten aanpassen?
Verkies je een andere edelsteen of diamant? Wens je de breedte aan te passen, of een andere oppervlakte textuur? Wil je graag een persoonlijke gravure (namen van je kinderen) of symbool (bijvoorbeeld een hartje) in het juweel?

Ook dit kan. Informeer gerust naar de verschillende mogelijkheden via de contactpagina.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Zou je graag je vriendin ten huwelijk vragen? Dan kan dit veilig vanuit je kot.
Bestel online vanuit je zetel. 

Voordat je bestelt check zeker eerst eens haar juwelen. Ga eens op onderzoek in haar juwelenkistje of hou in het oog welke juwelen ze vaak draagt.
Zo weet je meteen of ze geel, wit of rood goud verkiest. Of ze graag een verlovingsring heeft met opvallende diamant of eerder een subtiele ring met kleinere diamantjes.

Zijn de verlovingsringen van Katrien De Bisschop duur?
In de collectie zitten zowel budgetvriendelijk verlovingsringen vanaf 560 euro tot high end. Zowel in 14K als 18K goud.

Heb je gekozen voor een bepaald ontwerp, maar verkies je een andere kleurdiamant? Wens je de breedte aan te passen of heb je liever een andere oppervlakte textuur. Ook dit kan.
Graag meer info hierover of prijsaanvraag via de contactpagina

Wens je graag de ring eens gepresenteerd te zien op een hand? Ook dit kan. Stuur me de gewenste modellen door en ik leen graag mijn hand (Foto’s worden gemaild).

Vergeet zeker niet haar ringmaat door te geven. Ken je deze niet? Neem dan een goed passende ring van de rechter ringvinger (Trouwring wordt vaak aan het linker hand gedragen). Meet de binnendiameter, liefst met een schuifmaat. Geef deze maat door. Geen schuifmaat? Teken dan de binnenkant van de ring zo nauwkeurig mogelijk af en meet de diameter hiervan. Blijkt het toch niet de juiste maat te zijn, dan kan deze later nog aangepast worden.

Denk zeker eens goed na over waar je de verlovingsring wilt laten leveren. Bv. Op je werk of bij een vriend(in). Zo blijft het zeker een verrassing. Alle verlovingsringen worden geleverd in een klapdoosje.

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje?
Zijn jullie op zoek naar moderne en tijdloze trouwringen?
Dan zijn jullie hier aan het juiste adres.

Bij een persoonlijk gesprek overlopen we de verschillende mogelijkheden. Eerst maken jullie jullie keuze uit de verschillende basismodellen. Deze kunnen dan aangepast worden naar eigen smaak. Zo kan de breedte aangepast worden, maar ook de oppervlakte textuur. Kan er gekozen worden uit zilver, geel, wit of rood goud; zowel in 14K als 18K. Kunnen er één of meerdere kleurdiamanten in gezet worden. Maar ook de klassieke witte diamant past bij alle ontwerpen. Zo komen we samen tot een uniek en persoonlijk ontwerp.

Alle trouwringen worden afgewerkt met gravures van namen en datum aan de binnenkant van de ringen. Liever jullie koosnaampjes, of een symbool zoals een hartje,… ook dit is mogelijk.

Wens je meer info neem dan contact op via info@katrien-debisschop.be of link contact.
Alle trouwringen worden geleverd in een mooi doosje waar beiden ringen in passen.

Zijn de trouwringen van Katrien De Bisschop duur?
Je hebt al budgetvriendelijke gouden trouwringen vanaf 395 euro vrouw en 420 euro man.

Op zoek naar bijpassende bruidsjuwelen?
Check zeker eens de mini collectie BRIDE bestaande uit subtiele rosé goud verguld zilveren juwelen met parels die je bruidsjurk net dat tikkeltje meer geven. Heb je graag een statement pièce check dan zeker de collectie ICONS en MOOD.