Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
De verkoop van producten via www.katrien-debisschop.be wordt u aangeboden door Jewelry & Art Design Katrien De Bisschop.

Elk juweel van Jewelry & Art Design Katrien De Bisschop is handgemaakt. Elk stuk is uniek en kan kleine verschillen vertonen in kleur, grootte en afwerking. Deze artisanale productie kan leiden tot kleine imperfecties.

Alle diamanten en edelstenen zijn natuurlijke stenen en kunnen daarom verschillend zijn in kleur.

Bij het vergulden, rhodineren van een juweel kan deze laag na verloop van tijd vervagen. Dit is afhankelijk van het gebruik, type juweel en type van je huid.

Bij vergulden wordt er een laagje goud aangebracht op het juweel.

Bij rhodineren wordt er een laagje rhodium aangebracht op het juweel. Hierdoor krijgt het juweel een beschermlaag die zorgt voor een mooie glans en tegen het oxideren van het juweel. Zilver oxideert bij blootstelling aan de lucht en huid. Oxideren is de bruine – zwarte aanslag op het juweel.

GARANTIE

Jewelry & Art Design Katrien De Bisschop verleent u een garantie op verborgen gebreken ontstaan door het maakproces (zowel op zilver als op goud). Deze garantie is 24 maanden geldig vanaf de aankoopdatum (factuur geldt als bewijs). Deze garantie is niet geldig bij schade veroorzaakt door verkeerd gebruik, normale slijtage… Elke herstelling moet gebeuren door Jewelry & Art Design Katrien De Bisschop. Zo niet vervalt de garantie.

Op de door Jewelry & Art Design Katrien De Bisschop uitgevoerde herstellingen geldt een garantietermijn van één jaar op de herstellingsfouten.

Bij herstellingen die buiten de garantie vallen wordt er voor de herstelling gecommuniceerd over de herstellingskost. U kan dan nog afzien van de herstelling.

Jewelry & Art Design Katrien De Bisschop adviseert om de juwelen niet kuisen met bijtende producten. Doe je juwelen steeds uit bij het nemen van een douche/bad, kuisen of bij het zwemmen.

ALGEMEEN

U verklaart de huidige Algemene Verkoopsvoorwaarden te hebben gelezen en goedgekeurd vóór u uw bestelling plaatst. Het plaatsen van uw bestelling houdt dus de aanvaarding van deze Algemene Verkoopsvoorwaarden in.

Behoudens ander bewijs vormen de door Jewelry & Art Design Katrien De Bisschop geregistreerde gegevens het bewijs van het geheel van de transacties uitgevoerd door Jewelry & Art Design Katrien De Bisschop en zijn klanten.

Wijzigingen aan de algemene verkoopsvoorwaarden zijn enkel geldig indien dit schriftelijk goedgekeurd is door Jewelry & Art Design Katrien De Bisschop. Indien een wijziging van een bepaalde voorwaarde zich voordoet, blijven de overige algemene voorwaarden van kracht.

BESTELLING

De bestellingen gebeuren via de website www.katrien-debisschop.be

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestingsmail.

Uw bestelling is pas definitief bevestigd en verbindt Jewelry & Art Design Katrien De Bisschop pas bij ontvangst van de e-mail die bevestigt dat de bestelling is gevalideerd.

Bestellingen die op maat gemaakt zijn, worden niet terug genomen. Wanneer de maat is doorgegeven en de betaling aanvaard is, kan me niet meer terug komen op de maat. Indien mogelijk wordt het juweel bij betaling van een extra kost, aangepast.

De ontwerpen, zelfs uitgevoerd volgens de aanwijzingen van de klant, blijven eigendom van Jewelry & Art Design Katrien De Bisschop.

PRIJZEN

De prijzen op de website gelden voor de zilver versie van het juweel. De meeste ontwerpen kunnen ook in het goud besteld worden. Prijzen hiervoor op aanvraag info@katrien-debisschop.be of via contact op de website.

Jewelry & Art Design Katrien De Bisschop behoudt zich het recht voor om zijn prijzen op elk ogenblik te wijzigen. De prijzen van de producten worden aangegeven in euro met alle taksen inbegrepen, uitgezonderd de deelname in de verzendingskosten. Alle betalingen moeten in euro worden voldaan.

Jewelry & Art Design Katrien De Bisschop kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele (typ)fouten die in de aanbiedingen voorkomen.

KADOBONNEN

Kadobonnen kunnen online besteld worden en zijn 1 jaar geldig vanaf aankoopdatum www.katrien-debisschop.be >> Kadobon.

De kadobon wordt niet terug betaald bij diefstal, bij verlies, bij beschadiging… en kan niet worden omgeruild in cash. De waarde van de kadobon is naar keuze.

GRAVEREN

Mogelijkheid tot het graveren van naam, datum en/of klein tekstje aan de binnenkant van vlakke ringen. Hiervoor wordt geen extra kost aangerekend, wel indien het juweel niet van Jewelry & Art Design Katrien De Bisschop is.

BETALINGSVOORWAARDEN

De facturen worden betaald door middel van overschrijvingen van het verschuldigd bedrag en eventuele verzendingskosten. De verzendingskosten bedragen 8,- euro.

Bij bestellingen vanaf 60,00 euro worden er geen verzendingskosten aangerekend. Dit is enkel van toepassing bij verzendingen in België. Bij verzendingen naar andere landen gelden andere verzendingskosten, die worden bekeken aan de hand van de specifieke situatie en bestemming. Hierbij dient opgemerkt te worden dat de prijs van de verzendingskosten ook werkelijk zal overeenstemmen met de werkelijke verzendingskosten. Bij deze zendingen kan Jewelry & Art Design Katrien De Bisschop niet verantwoordelijk gesteld worden bij beschadiging of verlies van de zending.

Indien de koper de factuur niet betaalt binnen 14 kalenderdagen, beschouwt Jewelry & Art Design Katrien De Bisschop de bestelling als vervallen.

De juwelen kunnen ook afgehaald worden in één van de afhaalpunten. Voor verdere informatie gelieve contact op te nemen via mail info@katrien-debisschop.be, via website >> contact of telefonisch +32 472 533219.

LEVERING EN LEVERINGSTERMIJNEN

Er wordt in principe geen leveringstijd vooropgesteld. De op de website aangegeven levertijden gelden slechts als indicatie en niet als bindende termijn. Jewelry & Art Design Katrien De Bisschop stelt alles in het werk om de aangegeven levertijd te respecteren.

De producten zijn verzekerd voor schade die ontstaan zou kunnen zijn door de zending. Indien de schade door verzending wordt vastgesteld, dient de koper de producten terug te zenden binnen 14 kalenderdagen. Jewelry & Art Design Katrien De Bisschop zal in dit geval een identiek product verzenden. Indien dit niet mogelijk is, of indien het product niet voorradig is, zal er met de koper contact opgenomen worden in verband met de nieuwe levering en leveringstermijnen.

PRIVACY

Jewelry & Art Design Katrien De Bisschop maakt geen misbruik van je gegevens. De gegevens worden niet verkocht, of geruild. Ze dienen enkel om gemakkelijk te kunnen communiceren.

KLACHTEN EN AANSPRAKELIJKHEID

Eventuele klachten dienen zo snel mogelijk aan Jewelry & Art Design Katrien De Bisschop gemeld worden via Jan Van Nassaustraat 65C te 9600 Ronse.

Om ontvankelijk te zijn mo&

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!